JAKLITERA sekarang ada versi mobile lho! Unduh Aplikasi
Pinjam buku ini
Kamaheran Jeung Kaparigelan Aksara Sunda

Kamaheran Jeung Kaparigelan Aksara Sunda

Elis Suryani NS (Pengarang)

Aksara Merupakam salah sahiji ciri kemajuan ada sarta alat pikrun ngaronjatkeun kamekaran suku bangsa
Edisi Cetakan 1
Penerbit Bogor : Ghalia Indonesia, Januari 2011; Copyright©Elis Suryani NS
Deskripsi Fisik viii, 160 halaman : ilus ; 155 mm x 230 mm
ISBN 978-979-450-622-6
Subjek Aksara Merupakam salah sahiji ciri kemajuan ada sarta alat pikrun ngaronjatkeun kamekaran suku bangsa
Bahasa Indonesia
Call Number 411 SUR k

Tersedia di:

Perpustakaan Jakarta Utara - Koja
Dapat dipinjam: 2
Perpustakaan Jakarta Selatan - Gandaria Tengah
Dapat dipinjam: 2 | Baca di tempat: 2

Deskripsi

Ieu buku oge mangrupi salah sawios 'implementasi' kanggo ngawanohken 'Aksara Sunda' nu tos ditarekahan dibakukeun sareng 'diunicodekeun' supados tiasa kanggo ku sadaya masyarakat sunda nu aya di Tatar Sunda Sareng Sabudeudeul Pangajarakn Aksara Sunda

Ulasan

Belum ada ulasan untuk buku ini. Jadilah yang pertama untuk mengulas!

Buku Rekomendasi Lainnya